FAQ

Do you have any questions?

Frågor och svar till dig som är frilansare hos meforyou.se

Vi tar ut en transaktionsavgift på 3,9% av det totala beloppet för varje transaktion. När du loggar in på meforyou.se, kommer du att kunna hitta alla dina transaktioner och ladda ner underlag för redovisning. I underlaget kommer det också att specificeras den exakta avgiftsprocenten på varje transaktion, vilket alltid är 3,9%. På så sätt kan du enkelt hantera din redovisning och se de avgifter som har dragits för varje transaktion.

Utbetalningen tar normalt 8-9 bankdagar, men tiden kan variera något beroende på din bank och betalningsprocessen.

 Som en småföretagare hos meforyou.se har du friheten att själv bestämma priset för dina tjänster. Det är dock viktigt att du tar hänsyn till att du driver ditt eget företag. En bra riktlinje är att utforska prissättningen hos liknande företag inom din bransch. Kom ihåg att ungefär hälften av det pris du tar kommer att utgöra din beskattade lön.

Vi är alltid intresserade av att lyfta fram våra småföretagare. Du kan hitta mer information om möjligheten till extra marknadsföring på vår webbsida. Kontakta oss på hello@meforyou.se, så kan vi berätta mer om processen och hur vi filmar våra småföretagare på arbetsplatsen

Questions and answers for meforyou customers

Om du inte är helt nöjd med den tjänst du har köpt, ber vi dig vänligen att kontakta oss på hello@meforyou.se. Genom att dela med dig av ditt missnöje hjälper du oss att förstå och lösa eventuella problem tillsammans med dig och hitta en passande lösning.

Ja, du kan avboka en tjänst om du gör det minst 24 timmar i förväg. I sådana fall återbetalas pengarna till det kort du använde för betalningen. Om avbokningen görs med mindre än 12 timmar kvar till bokningen betraktas det som en fullföljd bokning, och ingen återbetalning kan utföras.

På vår plattform kräver vi att alla registrerar sig med Bank-ID, vilket skapar en extra nivå av förtroende för att småföretagaren står bakom sin egen presentation. I vissa fall, om småföretagaren har certifikat, kan de presentera dem. Vi uppmuntrar alla användare att noggrant granska företagarens profiler och kommunicera med dem för att bekräfta deras kompetens.