10% rabatt på alla körlektioner hos Dahlbergs Bilskola

Drömmer du om att ta körkort? Kanske är det något du har funderat på länge men inte hunnit eller haft möjlighet att ta tag i förrän nu? Då är tiden inne!

Dahlbergs Bilskola är det perfekta valet ifall man funderar på att börja ta körlektioner. Bilskolan grundades redan 1928 så man kan lugnt säga att de har bred erfarenhet och kan erbjuda det allra bästa när det kommer till just bilskola och körlektioner.

Att ha körkort kan underlätta mycket i vardagen och vara en stor tillgång både karriärsmässigt och i privatlivet. Trots att körkort är väldigt värdefullt att ha kommer det även med ett stort ansvar och därför är det otroligt viktigt att det finns möjlighet att få rätt utbildning och stöd så man känner sig trygg bakom ratten och i trafiken. Dahlbergs Bilskola gör just det – utbildar trygga förare!

En stor fördelarna med Dahlbergs Bilskola är att de faktiskt finns mitt inne i Stockholm centrum. Inne i Vasastan hittar ni den här hemtrevliga bilskolan och att lära sig köra bil i innerstan och hantera rusningstider och trafikkaos är ett stort plus som man kommer ha nytta av hela livet ut.

Vi hos meforyou.se är otroligt stolta över att nu kunna dela med oss av möjligheten att ge er 10% rabatt på körlektioner hos Dahlbergs Bilskola! Så om ni har gått omkring och tänkt på ifall ni ska börja ta körlektioner eller inte så är det här ett tecken att ni ska börja! Registrera dig hos meforyou.se och maila oss på hello@meforyou.se för din rabattkupong. Vi hoppas kunna vara med och bidra till många trevliga och lärorika körlektioner och nya trygga förare i trafiken.

Ps. Om ni känner oro kring covid-19 situationen så kan ni vara lugna! Dahlbergs Bilskola tar covid på allvar och vidtar åtgärder för att alla ska kunna känna sig trygga och för att minska smittspridningen. Mer om detta kan ni läsa på deras hemsida!

Välkommen till meforyou.se.

Dela:

Liknande nyheter