Om grundaren

Pravessen Pereanen – Född och uppvuxen på den mångkulturella paradisön Mauritius i Indiska Oceanen.

Som alla ö-invånare såg han knappt det paradis han levde i. Redan vid 8-års ålder var han tvungen att arbeta för småpengar efter skolan och på loven, som t ex Golf Caddy eller truckarbetare. Lättlärd och anpassningsbar klarade han av både skola och arbete.

Vid 19-års ålder efter sin HSC utbildning avancerade han snabbt inom service- och turistindustrin. Redan då hade han två egna företag samt arbetade sig upp till Entertainer Manager och Duty Manager på Mauritius förstklassiga hotell såsom Radissson Plaza Resort och Taj Exotica.

Landade i Göteborg 2005 och där fick han känna hur det var att vara utländsk i Sverige. Året efter flyttade han till Stockholm för att hitta bättre arbetsmöjligheter. Försörjde sig som PT och modell innan hans intresse för mode och design tog över, något han ärvt från sin far som var skräddare. Utbildade sig på Tillskärarakademin inom textil, mode och design och arbetade hos anrika Götrich Skrädderifirma och på NK – frilansade även som privatstylist. Efter en kort utlandsvistelse i Österrike var han tillbaka i Sverige och tog certifikat för att arbeta som metall-konstsmed. Kreativiteten har alltid flödat och att se möjligheter snarare än hinder, om än med motstånd. Han ville se mer av livet och pluggade till Coach och har arbetat med att utveckla sig själv och andra. Då insåg han hur komplicerat och kravfyllt det är att ha en business i Sverige. Precis innan den berömda pandemin la han all tid på att hitta ett hållbart koncept som kan underlätta processen för människor som behöver arbete och för de som behöver hjälp. Det resulterade i meforyou.se och nu utvecklas konceptet vidare tillsammans med hans team för att kunna hjälpa så många som möjligt. I hans ögon är det bara början till något större, spännande att se vad.

Teamet

Pravessen Pereanen

General Manager

Nine Sjudin

MTW Coordinator

Heta Asikainen

Media & Production