Ett enklare alternativ till egen frilans verksamhet inom Coachning och Konsulttjänster.

Efter gratis registrering är vår specialutvecklade frilansplattform redo att användas. Du som coach och konsult sparar tid & pengar genom att frilansa enklare via plattformen, med egen gratis hemsida för exponering, administration, bokningar och betalningar.

Vid en kundbokning fixas allt automatiskt med löner, bokföring, redovisning samt försäkring under arbetstid. Det enda du behöver göra är att börja jobba. Inga kostnader utan intäkter.

Vi löser dina utmaningar och förenklar hela ditt arbete att driva din egen verksamhet som frilansare!

Att driva, starta eget verksamhet eller bara jobba extra, kan vara utmanande på många sätt. Framför allt tar det mycket tid, resurser, rutiner som individ att komma igång för att kunna jobba, samt sköta all verksamhetens ekonomi och administration. Ansvaret man har som frilansare och egenföretagare inför myndigheter kan kännas minst sagt överväldigande och krångligt.

Detta vill vi ändra på!

Vi kan hjälpa dig som individ att komma igång direkt, med egen gratis hemsida, för att du ska kunna sälja och marknadsföra dina tjänster, och får allt annat fixat automatiskt digitalt vid bokning!

Vi erbjuder dig en komplett helautomatiserad frilans digital plattform, gratis att registrera till både kund och frilans individ via ditt MobilBank-ID. Det fungerar som ditt kompletta digitala arbetskontor som frilans coach och konsulter – där du tar emot bokningar/betalt och får allt färdig fixat klart automatisk med administration, bokföring, redovisning och försäkring, direkt vid bokningar/transaktioner och lön direkt på kontot inom 10 dagar efter tjänsten utförd .

Plattformen meforyou.se fungerar, för dig som individ, som din egen hemsida för att kunna jobba självständigt, synas gratis ute, fokusera på dina kunder och ta betalt lättare för att maximera din tid och energy på att marknadsföra och sälja dina tjänster, flexibel och redo som frilans Coach/Konsult ia – men också som en digital jobbportal och ditt eget kanal för dig att visa upp ditt erbjudande och ta betalt för dina tjänster till dina kunder enklare.

Vår plattform/vårt system tar hand om all administration helt automatiskt, fixat direkt och enkelt vid bokning via plattformen IT lösning, bakom kulisserna medan du marknadsför och säljer dina tjänster och utför jobben.

Prova det idag och se hur det kan förenkla din frilansupplevelse och arbetsliv!


Vi finns till för dig som vill vara flexibla eller vill börja jobba inom Coachning och Konsulttjänster – men som vill ha det enklare, jobba mer effektivt och bekvämt när du vill och kan jobba.

Vi fokuserar på verksamhetsområden där vår lösning passar bäst – för individer som jobbar, vill jobba eller tjäna extra med tjänster som är enkla att komma igång med och är försäkringsbara. Du som frilansare och dina kunder bekräftar er via Mobil-BankID vid registrering, så att ni kan känna er säkra under jobbet och ta betalt på ett enkelt sätt.

Konceptet passar dig som har erfarenhet, kunskap och utbildning inom olika områden, du kan även välja att kombinera flera kategorier och tjänster samtidigt inom coachning och konsulttjänster. Du bestämmer själv din lön, jobbliv och hälsa som frilans. Samtidigt, kan du spara tid och pengar genom att komma igång enklare och effektivt med att jobba och ta betalt. Flexibelt och på dina villkor, snabbt och enkelt!

Våra verksamhetsområden:

Skapa din profil GRATIS redan idag
och börja jobba direkt!

Låt oss ta hand om det tråkiga så att du kan fokusera på det roliga

Här nedan ser du allt som ingår i vårt servicepaket och hur stor del av din bruttolön som går till avgifter.
Här kan du också räkna ut hur mycket du behöver och vill ta betalt efter allt administration fixat klart automatiskts för dina tjänster.
Prova på och välkommen till meforyou.se!

Detta ingår i vårt servicepaket

Din sida på plattformen där du presenterar din profil och ditt erbjudande/din tjänst. Här finns både ett jobbkonto för dina blivande bokningar och ett privatkonto för dina egna bokningar på meforyou.se. Instruktioner finns här.

Hos oss fungerar din tjänst som om du har företag fast du får lön som en anställd då vi tar ansvaret för att redovisa momsen du skulle behöva betala som egenföretagare. Momsen är vanligtvis 25% och läggs på en tjänst eller vara. Mer om moms.

Skatteverket tar ut 31,42% för varje anställd ett företag har. Driver du ett eget företag så läggs 31,42% på den bruttolön du tar ut. Mer om arbetsgivaravgift.

30% av din bruttolön går till Skatteverket, den procentsatsen kan variera lite men det är den skattesats som tillämpas oftast. Hos oss dras din löneskatt automatiskt från din bruttolön.

Redovisning av moms, arbetsgivaravgift och skatt måste göras regelbundet till Skatteverket för de som är egenföretagare. Det kan man antingen sköta själv eller anlita en redovisningsbyrå som vanligtvis debiterar ca 700 kronor per timme. Hos oss ingår det i vårt servicepaket.

Är du egenföretagare ska du redovisa alla intäkter till Skatteverket. Det betyder att du behöver ha kopior på de kvitton kunden får. Kvittona ska visa hur stor del av kostnaden som är moms. Kvittona ska överensstämma med intäkterna på ditt bankkonto. Hos oss slipper du sköta administrationen, du får en skattad lön utbetald till ditt personkonto och momskvitto har kunden fått via mail vid bokningen.

Företag betalar för att ha bankkonton. Olika banker har olika modeller, men vissa tar betalt för att du betalar fakturor. Sen har vi bankernas företags-Swish som tar ut en kostnad per månad plus en kostnad för varje transaktion. Avgiften kan variera hos olika banker. Med vårt servicepaket slipper du dessa extra kostnader.

Kunder vill kunna betala med kort. Varje gång de betalar dig får du betala några procent till ett kontokortsföretag. Procenten kan variera hos olika företag. Dessa kostnader ingår i vårt servicepaket.

Med vårt servicepaket får du lön inom 10 dagar. Som egenföretagare används vanligtvis fakturering. Då skrivs och skickas en faktura till kunden som sedan har 30 dagar på sig att betala. Hos oss betalar kunden för din tjänst direkt på beställningssidan och vi administrerar allt så att moms, skatt och avgifter betalas in.

Alla som arbetar självständigt behöver en försäkring. Du kan råka ut för en skada eller en kund kan anmäla dig för något, oavsett om du gjort något fel eller inte. Genom Gigger AB, som är vår samarbetspartner, är du försäkrad hos IF under ditt arbetspass.

Swedelance AB som äger meforyou.se är din löneutbetalare via Gigger AB. Även om du jobbar för dig själv är du anställd av Gigger AB, men det är Swedelance AB/ meforyou som betalar din lön. Det sköts snabbt och smidigt efter att din kund fått sin tjänst eller behandling utförd.

Bank-ID ger trygghet. När du har registrerat dig med Bank-ID vet både vi och kunden med säkerhet vem du är som ska utföra ett arbete. Samma sak för kunden som måste identifiera sig för att kunna boka dig. Detta är för att alla ska känna sig trygga vid ett möte och för att undvika olika typer av brottslighet.