Om meforyou.se

Historik

Idén och konceptet till meforyou.se grundades i början av 2021 av Pravessen Pereanen, efter insikter och erfarenheter av de utmaningar som möter dagens individer för att kunna jobba.

Det ska vara enkelt för alla som vill och kan jobba att skapa sitt eget jobb digitalt vid behov, effektivt utan att behöva gå igenom alla steg för att bli egenföretagare. En digital arbetsplattform med en enklare IT-lösning, som är bemyndigande och befriar individen från alla måstes som pappersarbete, administration och deklarationer samt löser alla transaktioner och kvittenser digitalt efter att kunden bokat med betalningskort.

Med hjälp av partners, rådgivare och investerare, startade bygget av plattformen hösten 2021 och smyglanserades sedan våren 2022.

Vårt team samarbetar idag med företag med expertis inom IT, ekonomi och administration för att utveckla och förbättra konceptet efter kundernas behov för att jobba. Allt för att kunna hjälpa så många så möjligt att försörja sig lättare och snabbare, samt att kunna erbjuda och marknadsföra en mängd olika tjänster.

Visionen är att plattformen kunna ta bort alla hinder på individens väg, och erbjuda/ge ett alternativ och snabbt digitalt arbetsplattform, till många och öka möjligheten till arbete för olika grupper såsom unga, äldre eller de som har svårt ta till sig det svenska systemet gällande egenföretagande.

Målet är att meforyou.se ska bli den givna plattformen för individer att antingen sälja en tjänst eller som kund att köpa tjänster.

Management, konsulter & partners

Swedelance AB

Website: meforyou.se
Email: hello@meforyou.se
Sverige

Nine Design AB

Website: nine-design.se
Email: nine@nine-design.se
Sverige

Harhelkoll AB

Website: harhelkoll.se
Email: info@harhelkoll.se
Sverige

61 Degrees North AB

Website: 61st.com
Email: hello@61st.com
Sverige 

Tallium

Website: tallium.com
Email: info@tallium.com
Kyiv, Ukraine

The Park

Website: thepark.se
Email: hello@thepark.se
Sverige