Om meforyou.se

Historik

Idén och konceptet till meforyou.se grundades i början av 2021 av Pravessen Pereanen, efter insikter och erfarenheter av de utmaningar som möter entreprenörer när de vill starta och driva eget.

Det ska vara enkelt för alla som vill och kan jobba att skapa sitt eget jobb vid behov, utan att behöva gå igenom alla steg för att bli egenföretagare. En arbetsplattform med en IT-lösning, som befriar individen från allt pappersarbete, administration och deklarationer samt löser alla transaktioner och kvittenser digitalt efter att kunden bokat med ett klick.

Med hjälp av partners, rådgivare och investerare, startade bygget av plattformen hösten 2021 och smyglanserades sedan våren 2022.

Vårt team samarbetar idag med företag med expertis inom IT, ekonomi och administration för att utveckla och förbättra konceptet efter kundernas behov. Allt för att kunna hjälpa så många så möjligt att försörja sig lättare och snabbare, samt att kunna erbjuda och marknadsföra en mängd olika tjänster.

Visionen är att plattformen ska ge alternativ till många och öka möjligheten till arbete för olika grupper såsom unga, äldre eller de som har svårt ta till sig det svenska systemet gällande egenföretagande.

Målet är att meforyou.se ska bli den givna plattformen för att antingen sälja en tjänst eller som kund att köpa tjänster eller behandlingar.

Management, konsulter & partners