In English

För frilansare:

Hur många procent är mina av det jag tar betalt via meforyou?

När lönen beräknas dras skatt, moms, sociala avgifter och meforyous avgift av arvodet – och lönen kan variera beroende om din tjänst har 6% eller 25% moms. Det bestämmer skatteverket.

Hur länge tar det för mig som frilansare innan jag får betalt?

Det tar 8-9 bankdagar, lite beroende på vilken bank du har.

Vem bestämmer vilket pris jag ska ta för min tjänst?

Som en frilansare hos meforyou bestämmer du själv priset för dina tjänster, men det är viktigt att du tar betalt som det vore ditt eget företag. En rekommendation är att titta på andra företag som säljer det du gör. Tänk på att ungefär hälften av det pris du tar på din sida blir din skattade lön. 

Jag såg reklamfilmer med era frilansare på sociala media, kan jag också bli filmad och marknadsförd hos er?

Vi är alltid nyfikna på våra frilansare, så kontakta oss på hello@meforyou.se, så kan viberätta hur det går till när vi filmar frilansare på arbetsplatsen.

För kunderna:

Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten jag har köpt?

Om du känner dig missnöjd med tjänsten du har köpt ska du kontakta oss på hello@meforyou.se så att vi kan få veta vad du är missnöjd med och tillsammans hitta en bra lösning.

Kan jag avboka en tjänst jag redan har bokat?

Ja, om du avbokar en tjänst minst 24 timmar så returneras pengarna till ditt kort som du betalat med. Är det mindre än 12 timmar ses det som en fullbordad bokning och inga pengar går i retur. 

Hur kan jag vara säker på att frilansaren har kunskap/certifikat?

På vår plattform registrerar sig alla med Bank-ID vilket skapar en trygghet för att frilansaren går i god för sin egen presentation. I vissa fall där det finns certifikat kan de uppvisas och recensioner kommer att finnas med tiden från kunder som också legitimerat sig genom Bank-ID.

Kontakta oss på hello@meforyou.se om det finns fler frågor.