Ett enklare alternativ till eget företag

Vi tycker att det är synd och skam att det är så krångligt för individer med ambitioner, talang och potential att starta företag och sälja sina tjänster.

Med meforyou frilans kan du snabbt och enkelt komma igång med att sälja dina tjänster som frilansare hos oss. Vi tar hand om allt det krångliga för dig.

Så här enkelt kommer du igång!

1

Skapa din profil

Registrera dig gratis och enkelt med ditt Bank-ID. Fyll i alla uppgifter om dig och dina tjänster och skapa din profilsida.

2

Sälj din tjänst

Din profilsida visas på vår marknadsplats för frilansare. Du kan nu göra utskick och marknadsföra dina tjänster.

3

Få betalt

När en kund bokar via din profilsida får du en bekräftelse på bokningen. När tjänsten är utförd betalas din lön ut skattad och klar.

Varför ska du välja
Meforyou Frilans?

  • Ta betalt utan företag
  • Gratis att registrera sig
  • Egen profilsida på vår marknadsplattform
  • Ta del av vårt community
  • Säkra transaktioner med Bank-ID
  • Kunder kan betala direkt med kort
  • Fakturera med Rot och Rut
  • Du är försäkrad när du jobbar
  • Vi betalar alla skatter och avgifter
  • Vi tar hand om all administration och bokföring

Vi erbjuder administrativ fullservice

Vi tar hand om all administration med precision och effektivitet. Med våra omfattande tjänster tar vi hand om fakturering, betalningar, skatter, bokföring och redovisning, samt levererar din lön snabbt och smidigt. Hos meforyou.se kan du luta dig tillbaka och låta oss sköta allt det administrativa arbetet så att du kan fokusera på att växa din verksamhet och skapa nya och nöjda kunder.

Vi erbjuder en marknadsplats

Välkommen till den ultimata marknadsplatsen för frilansare på meforyou.se. Här kan du träffa kunder som söker dina färdigheter. Vår användarvänliga plattform gör det enkelt för dig att genomföra dina projekt tillsammans med dina kunder.

Vi erbjuder ett community

Välkommen till en varm gemenskap av frilansare och upplev framtidens arbete tillsammans med oss. Oavsett om du är entreprenör eller kreatör så har du hamnat helt rätt. På meforyou frilans samlar vi Sveriges talanger under ett digitalt tak. Delta i våra diskussionsgrupper, evenemang, nyhetsflöden med tips och tricks samt andra användbara erbjudanden för dig som frilansare.

Vad kostar det och hur mycket lön kan jag få?

Det är gratis att registrera sig och använda vår plattform. Vi drar av vår serviceavgift ENDAST när du får in betalda jobb. Du bestämmer själv hur du vill prissätta dina tjänster. Räkna ut din lön med vår lönekalkylator.

Har du fler frågor?

Du kan läsa mer om hur Meforyou Frilans fungerar under vår FAQ.

Börja jobba redan idag!

Varmt välkommen att registrera dig som frilansare hos oss.

Ta del av våra paket för marknadsföring

Behöver du lite extra hjälp på vägen med att marknadsföra och paketera ditt erbjudande?
Vi erbjuder olika lösningar till förmånliga priser för våra frilansare.