38% rabatt på årskort på STC Hötorget 

Att röra på sig är bland det bästa man kan göra för att må bättre och prestera på jobbet. Därför har meforyou.se ett samarbete med STC Hötorget så att du kan komma i gång med träningen.  

Som blivande kund eller frilansare hos meforyou.se får du 38% rabatt (värde 2400 kronor) på platinum medlemskap (ordinarie pris 6348 kronor) så du betalar bara 3948 kronor för 1 års medlemskap. När du har loggat in på vår gratis webbplats (du förbinder dig inte till något) som kund eller frilansare kan du skicka ett mejl till hello@meforyou.se och hämta din rabattkod.

Medlemskapet ger dig tillgång till den toppmoderna premiumklubben STC Hötorget, med tillgång till alla STC gym men medlemskapet måste tecknas på STC Hötorget. Inkluderat är kondition, styrketräning, gruppträningar och STC HIIT samt 20 min konsultation med en PT.

STC Hötorget erbjuder en träningsarena utöver det vanliga mitt i Stockholms city. Ett gym inredd med lyxig interiör och bjuder, med sina 1 500 m² , på generösa ytor för funktionell träning, det senaste inom träningsmaskiner, cykelsal med biokänsla, gruppträning, Virtuell träning och HIIT-yta.

Välkommen till meforyou.se

Dela:

Liknande nyheter