Upplev kick- och thaiboxning med Masters Gym

Vi på meforyou.se är glada att kunna erbjuda våra medlemmar ett speciellt tillfälle att utforska kickboxning och thaiboxning genom vårt samarbete med Masters Gym. Masters Gym, som grundades 2016 och har blivit utsedd till bästa klubb av Svenska Kickboxningsförbundet, erbjuder en inspirerande miljö där alla är välkomna, från motionärer till elitutövare. Klubben är speciellt känd för sin höga andel kvinnliga utövare och sin positiva atmosfär. Här kan du förbättra din självförsvarsteknik, disciplin och sociala förmåga i en välkomnande miljö.

Passa på att utnyttja våra exklusiva erbjudanden: 10% rabatt på ett 6-månaders medlemskap med en vecka gratis provträning, eller 15% rabatt på ett års medlemskap med två veckors gratis provträning. Klasserna är öppna för både vuxna och barn, vilket gör det till ett utmärkt val för familjer.

Besök Masters Gym och upptäck ett nytt sätt att höja din kondition och självkänsla. För att se klassschema, besök Masters Gym’s webbplats.

Att ta del av detta erbjudande är enkelt:

När du har registrerat dig på vår gratis marknadsplats (du förbinder dig inte till något) som kund eller företagare kan du skicka ett mejl till hello@meforyou.se och hämta din kampanjkod.

Välkommen till meforyou.se

Dela:

Liknande nyheter