Så här fungerar det

Här visar vi dig hur det fungerar när man skapar ett konto hos meforyou.se. När du skapar din profil på vår plattform så fungerar det både som ett jobbkonto där du kan sälja dina tjänster – och som ett kundkonto som du kan avända för att själv beställa andras tjänster. Administrationen sköts helt per automatik i vårt system.

Du loggar enkelt in med ditt bankid och fyller i dina uppgifter. Här nedan visar vi vilka steg du går igenom.

Och glöm inte… vår plattform är helt gratis att använda.
Varmt välkommen!

Steg 1

Här ser du ditt digitala kontor med butik efter registrering, läs noga och fyll i. När allt är klart invänta ett mail från Gigger.se. De vill att du registrerar ett lönekonto på deras sida och accepterar Swedelance AB som löneutbetalare. Swedelance AB är ett svenskt bolag som äger och har skapat meforyou.se.

Börja med att skapa din profil. Som du ser finns det både ett Privatkonto och Jobbkonto. Privatkontot är till för dina egna bokningar om du vill anlita någon annan hos meforyou.se. Där kan du se uppkommande bokningar och dina betalningar.

Jobbkontot sköter din butik där du presenterar dina tjänster och bestämmer hur mycket du ska ta betalt för att få ut en rimlig timpenning efter skatt. Där under ”Bokning & fakturering” ser du vilka som bokat och betalat din tjänst.

Ladda upp en bild på dig själv och det är viktig att klicka på ”Spara” knappen efter det att du är färdig på sidan. Se till att allt är ifyllt.

Steg 2

Din presentation, här gäller det att göra en snygg och trevlig presentation. Välj gärna en bild som är relaterad till din tjänst. Om du vill kan du spela in en presentation med mobilen – i liggande format – och ladda upp den på YouTube eller Vimeo och sen klistra in en länk från där den ligger i fältet under den stora bilden. Om du har en video kommer det synas genom att det finns en ikon att klicka på för att starta videon.

Här ser du också att du kan välja om ”Din profil är dold” eller ”Nu syns du” genom att klicka på den rosa knappen ”Visa” eller ”Dölj”. När du är helt färdig med din presentation kan du klicka på förhandsgranska högst upp.

Steg 3

Nu är det dags att bestämma hur du vill arbeta. Vad vill du kalla din butik förutom ditt namn – välj något så att kunderna förstår vilken tjänst du säljer. Mellan vilka tider kunden kan boka dig och var du kan utföra tjänsten. Jobbar du hemifrån, online eller i en lokal eller gör du hembesök?

Steg 4

Här laddar du upp den bild som är den första kunderna ser förutom din lilla profilbild.Som du ser finns ingen begränsning för hur många tjänster du kan beskriva, det är bara att fylla på om du har nya tjänster du vill sälja.

Steg 5

Längst ner på sidan klickar du på Spara–knappen och därefter ”Publicera”. Nu är du igång. Hjärtligt välkommen till meforyou.se – Lycka till!