Vi söker utbildningspartners

Vad gör EN utbildning mer värd än en annan?

Läraren eller instruktören såklart, men sen, när eleven fått sitt certifikat och ska ut i arbetslivet saknas ofta vägledning.

Att få uppdrag hänger ofta på marknadsföring. Att driva eget innefattar mycket administration. Båda kräver kunskap för att det ska bli bra. 

Hjälp era elever vidare genom att erbjuda dem en helhetslösning hos meforyou.se. En arbetsplattform där de får möjlighet att synas, ta emot bokningar och betalning. Administration, försäkring och redovisning är inkluderat och en skattad lön utbetalas och allt är klart. 

Ge er utbildning mervärde genom ett samarbete med meforyou.se – alla vinner på att era elever får jobb!

Vi välkomnar små som stora kunskapsförmedlare 

meforyou.se söker utbildningar som i första hand vänder sig till individer som vill och kan arbeta självständigt. Vår tjänst är utvecklad för att ge möjlighet för den som vill arbeta direkt . Genom att erbjuda kvalitativa utbildningar vill vi hjälpa de som behöver hitta en ny väg till försörjning.

Arbetsplattformen är utvecklad för att kunna erbjuda kunder olika tjänster. Kategorierna på plattformen signalerar inom vilka områden vi i nuläget söker kurser och utbildningar. Att samverka med kvalificerade utbildare och att direkt kunna erbjuda möjligheten för elever att börja jobba självständigt – kanske redan under utbildningstiden – är ett koncept som borde tilltala många.

För mer information och personlig kontakt hör gärna av er via mail: hello@meforyou.se