meforyou.se – ett enklare alternativ till egen frilans verksamhet inom Coachning och Konsulttjänster.

Swedelance AB startade konceptet meforyou.se från grunden för lite mer än två år sedan början av 2020. Sedan dess har Swedelance AB samarbetat med IT-företaget Tallium Inc. från Ukraine, i två år för att bygga och sätta upp IT-grunden, och sedan 2021, gick Gigger AB av Syncro Group, med i teamet för ett år sedan för att färdigställa plattformen meforyou.se.

Plattformen meforyou.se hjälper individuals som behöver arbete eller extra inkomst att enkelt komma igång, börja jobba enklare och vara självständigt som frilansare utan att behöva äga ett företag i Sverige. Det är ett enklare och smartare alternativ till frilansarbete inom Coachning och Konsulttjänster branscher.

Den helautomatiserade frilans-plattformen är helt gratis att registrera sig på och redo att användas för utmaningar med administration, bokningar, betalningar, webbplats för att synas digitalt.

Vid bokning löses allt med löner, bokföring, redovisning och försäkring under arbetstid automatiskt per transaktion med ”en klick” från kunden. Allt en frilansare behöver göra är att börja arbeta.

Plattformen har byggts genom samarbete mellan företag från olika delar av världen, att börja med koncept grundaren från Mauritius och kollegor från bl.a Finland. Detta samarbete har resulterat i en användarvänlig and effektiv plattform med en ”One-Booking-Done” IT-modull lösning med möjligheten att kombinera och sälja olika frilans Coachning och Konsulttjänster i Sverige.

Om du letar efter ett sätt att arbeta som frilansare utan att äga ett företag och spara både tid och pengar i Sverige, är meforyou.se den perfekta och kompletta plattformen för dig. Prova det idag och se hur det kan förenkla din frilansupplevelse and arbetsliv!

Så här fungerar meforyou.se

  1. Skapa ett grattis konto och fyll i enkelt din användareuppgifter.
  2. Syns grattis och sälj din/dina tjänster och börja jobba.
  3. Ta betalt enkelt och slap automatiskt all med ekonomi och administration.
  4. Får ut din lön skattad och klar på kontot efter tjänsten är utförd.

    Välkommen till meforyou.se
Share:

Related news