3 anledningar till varför du ska välja MeforYou

Har du någonsin drömt om att kunna sluta ditt nuvarande jobb och få möjligheten att jobba med din passion på heltid istället? Det är många som är så otroligt duktiga inom sitt område och har stor kunskap, men väljer att inte jobba med det de faktiskt brinner för på heltid eller överhuvudtaget. Ofta klämmer skon på några olika ställen.

En vanlig orsak till att man kanske väljer att inte ta steget till att göra sin passion till sitt jobb är att man inte vill starta eget. Det är så ansvarsfyllt och mycket löpande som ska tas hand om. En annan orsak brukar vara att man inte vet hur man ska nå ut till folk och säga “hej världen, visste ni att jag är skicklig på att undervisa i aromamassage?”. MeforYou grundades med tanken att folk ska kunna jobba med det de brinner för inom yrken som faktiskt även hjälper andra människor. Vi vill att alla ska ha möjlighet att göra det de är bra på och det ens hjärta bultar lite extra för. Här har vi listat 3 anledningar till varför man ska våga ta steget att bli frilansare och välja MeforYou!

1. Du jobbar självständigt utan att behöva starta eget företag 

Hos MeforYou jobbar man som frilansare vilket betyder att man själv bestämmer när, var och hur man jobbar. Man har alltså total frihet och är sin egen chef. Som frilansare på vår plattform bestämmer man själv priset för alla sina tjänster och har möjligheten att lägga in vilka tider man vill vara tillgänglig för bokning. Så du har alltså lika stor frihet som en egenföretagare, men du behöver inte starta ett eget. Win-win! 

2. Du slipper allt pappersarbete

Att starta ett eget kan vara överväldigande då det är en otrolig mängd av pappersarbete och administration som följer med på köpet. Som egenföretagare är man nämligen själv ansvarig för att skatter som moms och arbetsgivaravgift, försäkring med mera ska skötas, betalas och bokföras korrekt. Men hos MeforYou slipper du allt detta! Som frilansare hos MeforYou behöver du inte ta hand om några av dessa bitar då vi tar hand om allt åt dig. Vårt mål är att frilansare ska kunna ägna sin tid helt och hållet åt det de brinner för istället för att behöva lägga ner tiden på pappersarbete! 

Ps. Dessutom får du hjälp med marknadsföring också! 

3. Du är en del av ett nätverk

Att jobba som egenföretagare eller frilansare kan kännas lite ensamt ifall du inte har ett nätverk omkring dig med likasinnade personer inom samma område. Som frilansare hos MeforYou ingår du i ett nätverk med andra frilansare inom wellness och fitness. Utöver att du får bokningar och hjälp med allt administrativt på vår plattform kan du även hitta och connecta med andra frilansare inom din bransch!

Skriven av Molly Rosenström Näsman 

Dela:

Liknande nyheter