Partnerskap med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

meforyou.se är glada över att tillkännage vårt nya partnerskap med Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, det ledande professionella förbundet för wellness-praktiker i Sverige. Detta förbund certifierar medlemmar och erbjuder omfattande försäkringar, vilket garanterar hög kvalitet och etik inom yrket.

Medlemskap är tillgängligt i flera kategorier, inklusive för egenföretagare, anställda, studenter och stödmedlemmar, varje kategori med specifika förmåner och stöd anpassat till olika professionella behov. Förbundets medlemsförmåner, inkluderar marknadens mest prisvärda försäkringspaket, certifieringar som kvalitetssäkrar medlemmarna och juridisk samt ekonomisk rådgivning.

Förbundet representerar en bred yrkesgrupp, från massageterapeuter till näringsexperter, och arbetar aktivt för att främja branschstandarder och kvalitetssäkring. De organiserar också branschevenemang och kurser för att främja professionell tillväxt och nätverkande. 

Detta partnerskap markerar ett steg framåt i vårt engagemang att främja hälsa och professionell excellens. För mer detaljerad information om deras tjänster och medlemsförmåner, kan du besöka deras hemsida.

Share:

Related news