Nytt erbjudande i samarbete med The Park – Coworking Office Community

meforyou.se är glada att presentera ett enastående erbjudande i samarbete med The Park, känd för sina moderna co-working spaces, speciellt framtaget för våra företagare och kunder. I en tid där flexibilitet och community är viktigare än någonsin, ger detta partnerskap våra företagare och kunder chansen att utöka sitt nätverk och arbeta i en inspirerande miljö till en förmånlig kostnad.

Exklusivt för meforyou.se företagare och kunder:

Specialpris: 400 kr per månad (ordinarie pris 680 kr)

Dubblad tillgång: 4 dagar per månad istället för 2

Ökad konferenscheck: 400 kr per månad, dubbelt upp från standard

Full tillgång: Inkluderar tillgång till alla events, communityaktiviteter och 20% rabatt i caféet

Varför The Park?

The Park erbjuder mer än bara ett arbetsutrymme; det är en plats där idéer föds, vänskaper knyts och affärer växer. Med tillgång till ett brett utbud av events och aktiviteter, ger The Park dig möjligheter att lära dig nya färdigheter, nätverka och expandera ditt företags horisonter.

Missa inte denna chans!

Detta sexmånaders erbjudande är den perfekta chansen för dig som företagare eller kund i meforyou.se att utforska fördelarna med ett flexibelt arbetsutrymme och en stimulerande community. Oavsett om du är frilansare, del av en startup, eller bara letar efter en förändring i din arbetsmiljö, erbjuder The Park och meforyou.se dig verktygen för att lyckas.

Att ta del av detta erbjudande är enkelt:

När du har registrerat dig på vår gratis marknadsplats (du förbinder dig inte till något) som kund eller företagare kan du skicka ett mejl till hello@meforyou.se och hämta din kampanjkod.

Därefter, besök The Park’s medlemssida, klicka på ”ansök” och fyll i kampanjkoden. Efter ansökan skickas ett avtal till dig baserat på det exklusiva erbjudandet.

Det har aldrig varit enklare att uppgradera din arbetsdag och bli en del av en växande community!

Välkommen till meforyou.se

Share:

Related news