”Jag vill kunna ägna mig åt precis det jag vill”

Möt Maria Sandell, holistisk coach och frilansare på meforyou.se.

Vad innebär coaching för dig?

Coaching med mig innehåller mycket aktivering av kroppen, så jag jobbar mycket med kroppen och att få med den i mina klienters läkning. Det finns många olika moment och bland annat självreflekterande samtal, andning, dans och rörelse. Det är helt enkelt flera olika ingångar för att hitta läkning och komma i kontakt med sig själv och möta sig själv. När man kommer till mig så handlar det mycket om att sammanlänka det mentala med det fysiska eftersom allting sitter ihop.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det är alla dessa människor jag får möta, som innehåller så otroligt mycket egen läkning och egna resurser och det är det jag hjälper dem aktivera och locka fram, men det finns redan i dem själva. Att få ta del av detta med andra människor är väldigt inspirerande för mig också. Det blir ett samskapande!

Varför har du valt att bli frilansare hos meforyou?

Jag vill kunna ägna mig åt precis det jag vill, nämligen det jag är bra på och det jag vill ge andra – alltså coachingen. Jag vill inte ägna mig åt de andra delarna som har med pappersarbete och dylikt att göra, utan jag vill ha någon som sköter det åt mig så jag kan göra det jag är bra på.

Vill du veta om hur en holistisk coach kan hjälpa dig ? Boka en tid hos Maria Sandell här.

Skrivet av Molly Rosenström Näsman

Dela:

Liknande nyheter